КРОКОТАК – детски буквар

Този буквар е в помощ на родителите. Неговата цел е да помогне на децата в усвояването на правилна техника на четене.
В него ще откриете:

Всички букви и звукове на българската азбука.
Как се съединяват звуковете.
Четене на срички, едносрични и многосрични думи.
Плавен преход от прости изречения към текст.
Красиви илюстрации.

Поръчай онлайн:


books

Работна книга Крокотак 5-7

За деца от 5 до 7 години. В нея сме събрали 180 занимания по математика, моторика, памет и наблюдателност.

Работна книга Крокотак 3-5

За деца 3 до 5 години. В 180 страници сме събрали разнообразни и увлекателни занимания, с които децата да се забавляват през цялата година.

Работна тетрадка – Фина моторика 

Заниманията в Работна тетрадка КРОКОТАК са предназначени за развитие на фината моторика при децата в предучилищна възраст.

Животни от хартия – изрежи и прегъни

 12 лесни за изрязване цветни модела на животни + 12 черно-бели модела за оцветяване. След прегъване те се превръщат в забавни животни за игра. Не се налага да използвате лепило, а само да следвате инструкциите показани на всяка страница.ЗАЩО ИМА И ЧЕРНО-БЕЛИ МОДЕЛИ? За да могат родителите многократно да ги размножават на ксерокс :) , а децата да правят нови и нови украси върху шаблоните.

32 кръстословици за деца ( 5-7 г)

Това са логопедически кръстословици, подходящи за деца в предучилищна възраст. Всяка кръстословица е тематично подбрана в области, добре познати на децата. Решавайки кръстословиците, децата ще се упражняват в правилното изписване на думите.

 Да подготвим ръката за писане (4-6 г.)

Книга с полупрозрачни листове за прерисуване.Чудесен подарък за всеки бъдещ първокласник.

Преди всяка страница с рисунка има полупрозрачен лист, върху който трябва да се прерисува съответния шаблон. Където детето е готово, може да повдигне листа и да види само своята рисунка. Картинките са направени така, че да развиват фината моторика на детската ръка и тя по-лесно да свикне с изписването на малки и разнообразни елементи.Последните страници на книгата са предназначени за упражнения в писане на цифри и букви.

Подходяща за деца от 4 до 6 години.

Разгледайте книгите ни в ISSUU:

 

Поръчай онлайн:

За поръчки на едро: info@krokotak.com

Работна книга: КРОКОТАК 5-7

Работна книга (activity book) за цялата година. Предназначена е  за деца от 5 до 7 години. В нея сме събрали 180 занимания по математика, моторика, памет и наблюдателност. Специално място сме отделили на запознаването с ръкописните букви – големи и лесни за повтаряне по пунктир. Те  са достатъчно, за да се забавляват децата цяла година и успешно да развиват уменията си до започването на първи клас. Заниманията в тази книга не могат да изместят учебните програми. Те са  допълнение и  помощ  за родителите, които искат да следят и подпомагат развитието на своето дете.

Книгата е във формат  А4, меки корици, 180 страници.

Специални отстъпки за детски учебни заведения и търговци на едро. За контакт: info@krokotak.com

Поръчай:

Работна книга: КРОКОТАК 3-5

Работна книга (activity book) за цялата година. Предназначена е  за деца от 3 до 5 години. Отново сме събрали  в 180 страници разнообразни и увлекателни занимания, с които децата да се забавляват през цялата година. Картинките са големи и цветни и забавни. Отделили сме място за печатните буквите, цифрите до 10, цветовете и основните форми.

С книгата децата ще научат да откриват лесни разлики и да разгадават  лабиринти. Подготвили сме и много  упражнения за развиване на фината моторика.

Основните раздели в книгата са: ОКОЛЕН СВЯТ, МАТЕМАТИКА, ФИНА МОТОРИКА, ПАМЕТ,  ЛОГИКА И НАБЛЮДАТЕЛНОСТ, БУКВИТЕ

Книгата е във формат А4, меки корици, 180 страници.

Специални отстъпки за детски учебни заведения и търговци на едро. За контакт: info@krokotak.com

Поръчай:

ФИНА МОТОРИКА Работна тетрадка

Заниманията в Работна тетрадка КРОКОТАК са предназначени за развитие на фината моторика при децата в предучилищна възраст. Писането е свързано с фината моторика на човека и затова още в предучилищна възраст, а и по-рано децата започват да се тренират с най-различни упражнения за нейното развитие. За да се научи по-лесно детето да пише, е добре да има изградени навици за това. Ние възрастните вече сме забравили, но за детската ръчичка не е толкова лесно да държи дълго време химикал (четка или молив), да чертае прави, начупени или заоблени линии, да спазва очертания. Едва когато се научи да си контролира пръстите, детето с лекота ще се справя и с изписането на по-сложните букви и числа. Ще може по-дълго време да се концентрира, без да се преуморява.Нивото на развитие на фината моторика е един от показателите за интелектуалната готовност на детето за училище.

Книгата е във формат  А4, меки корици, 48 страници.

Специални отстъпки за детски учебни заведения и търговци на едро. За контакт: info@krokotak.com

Поръчай:

ЖИВОТНИ ОТ ХАРТИЯ – изрежи и прегъни

 

КАКВО ЩЕ ОТКРИЕТЕ В ВЪТРЕ? 12 лесни за изрязване цветни модела на животни + 12 черно-бели модела за оцветяване. След прегъване те се превръщат в забавни животни за игра. Не се налага да използвате лепило, а само да следвате инструкциите показани на всяка страница.

Книгата има лесни за откъсване перфорирани страници, за да могат да се късат листовете и по-лесно да се изрязват моделите.

Опитали сме се  да направим лесни за изрязване модели, с които децата да могат да се справят сами. Това е важно за тяхното самочувствие, когато с лекота сглобят целия модел.

Подходяща е за деца от 5 до 8 годишна възраст.

Поръчай:

    32 КРЪСТОСЛОВИЦИ ЗА ДЕЦА ( 5-7 г.)

 

В сайтът на КРОКОТАК има специална рубрика с кръстословици за деца, която е една от най-посещаваните. Затова и решихме да издадем  книжка с нови тематични кръстословици.

Това са логопедически кръстословици, подходящи за деца в предучилищна възраст. Всяка кръстословица е тематично подбрана в области, добре познати на децата. Решавайки кръстословиците, децата ще се упражняват в правилното изписване на думите.

Специални отстъпки за детски учебни заведения и търговци на едро. За контакт: info@krokotak.com


Поръчай:

 

Да подготвим ръката за писане (4-6)

books2

 

Книга с полупрозрачни листове за прерисуване. Чудесен подарък за всеки бъдещ първокласник.

Преди всяка страница с рисунка има полупрозрачен лист, върху който трябва да се прерисува съответния шаблон. Където детето е готово, може да повдигне листа и да види само своята рисунка. Картинките са направени така, че да развиват фината моторика на детската ръка и тя по-лесно да свикне с изписването на малки и разнообразни елементи. Последните страници на книгата са предназначени за упражнения в писане на цифри и букви.

Подходяща за деца от 4 до 6 години.

Специални отстъпки за детски учебни заведения и търговци на едро. За контакт: info@krokotak.com

 

Поръчай: