5 great ideas for winter decorations from eye make-up remover padsПоказваме ви 5 страхотни идеи за зимна украса от памучни тампони за почистване на грим.

1. Снежен човек и снежен пейзаж – апликация за малки деца

– използвали сме лепило-стик и цветни листове за апликация.

3 4

  2. Прекрасни снежни топки

Наистина прекрасни, меки и изключително лесни за направа. Имате нужда от 15 памучни тампона, прегънати два пъти и защипани с телбод в единия край. С игла и конец, в  частта близо до телчето,  нанижете всичките предварително нагънати тампона. След това хванете двата края на конеца и завържете, като се стремите да стегнете възможно най-силно, за да стане по-стегната топката. С две ръце дооформете памучното топче. Не забравяйте да поставите панделка за закачане.

6

7 8 9

3. Снежни цветя за оцветяване

Тези красиви цветя могат да останат бели, но могат и да се оцветят с флумастери. Имате нужда от 9 памучни тампона и телбод за захващане. Когато сте готови напълно с пръст разтворете крайщата на горния тампон в центъра на цветето, за да се закрият напълно телчетата от телбода.

11

12

 4. СНЕЖИНКИ – снежна завеса

Любими! Прекрасни са за декорация на прозорци и големи помещения. С игла и конец просто нанижете тампоните. Дори не се налага да се залепят допълнително за конеца, те сами си стоят и не се местят от позицията на която са поставени.

15

1

2

 5. Малки ангелчета 

Имате нужда от два тампона за всяко едно ангелче, телбод и очички. Най-важното е когато закрепвате всичките части с телбод, телчетата да се поставят от обратната страна.  Залепете очите на лицето върху двете телчета и таката те ще се скрият напълно.

14

13

 

Вижте още:

калии от памучни тампони