3

Цифри, летящи книги и весели деца….

7

Освен дървото молив, децата много се зарадваха и на метъра жираф… темата с ръста още ги вълнува живо.2Класната стая на нашето пораснало крокотакче вече е готова, за да посрешне децата за новата учебна година. Използвахме стикери, направени по  наш проект, но реализирани и залепени от слънчевата Ася ( www.bubub-shop.com)

Учителката на дъщеря ми ме помоли да изрисувам класната стая….  аз нямам нито толкова свободно време, нито опит в подобни мащабни стенописи:). Решението беше стикери – лесно се залепят и предават много по-модерен вид, а и цената е съизмерима с тази на акрилните бои, с които трябва да се рисува.

logoНаправихме и 3D проект  с помощта на интериорната дизайнерка  Таня Ахмед (www.dadu.bg),  за да убедя  учителката, че със сигурност ще се получи добре.

1

Основното ограничение  беше стикерите да са на училищна тема….. цветната карта на света свърши добра работа. В горният край на стените имаше боядисани стъкла – поставихме им книги, с които стаята стана много по-уютна…. напомя малко дори на библиотека:)

5

Трябваше и да се сложат и тези портрети ….  осъвременихме ги със стикерна подложка отдолу, по която все пак има зелени листа и пеещи птички:)

6

Това е част от работния процес по залепянето на стикерите, който отне около 2-3 часа за цялата стая.

Всички наши стикери и още много други може да откриете в сайта на www.bubub-shop.com:

bubub

Инструкции за това колко лесно се залепят стикерите на стена:

Fitting

Видео урок:

 

 След това, получих няколко предложения, за да декорирам съседните стаи в училище, които аз учтиво отхвърлих. Но ако и вие искате подобно освежаване, можете да се свържете с Ася от БуБуБ и тя да ви направи индивидуален проект и изработи стикери. BuBuB_banner_Krokotak