Ipod

Не можем да ви накараме да купите нещо от КРОКОТАК, но  можем да ви накараме да направите нещо за нас.

Крокотак подарява Apple iPod:) 2 ЧАСТ

И така, на 4 ноември всеки, който е направил някое от заниманията в сайта, снимал го е и ни  е изпрати снимки по e-mail (дата на изпращане на писмото от 21 октомври до 3 ноември вкючително), може да спечели един прекрасен малък  преносим MP3 Плейър  Apple iPod Shuffle.

Избрахме го, защото е лесен за управление (дори и от деца) и в него можете да запишете над 200 детски песнички и приказки за вашето дете.

Защо Apple? – защото сме фенове на марката и сме убедени, че подаряваме нещо наистина добро.

Защо подаряваме? – за да ви накараме да усетите, колко е приятно да сте заедно с детето си, работейки общ проект.  И за да разберете, че изобщо не е трудно.

Как ще определим победителите? Изборът ще е на лотариен принцип, или на късмет (както се казва:) – ще разбъркаме всички номера на снимките и ще изтеглим един от тях.

Направете хубави снимки, като гледате да са на фокус и да има достатъчно светлина (снимайте навън, например). Няма оганичения за снимките!

Нашият адрес е :

email

Ако не желаете ваши снимки да се публикуват в сайта, моля пишете ни! КРОКОТАК не би нарушил авторските ви права. Това важи и когато искате да използвате снимки на КРОКОТАК. Ще се радваме, ако преди това се свържете с нас:)

галерия с всички участници за 21 октомври:

галерия със снимки от КРОКОТАК

Какво е iPod shuffle?

Контрол. Със своите ергономични бутони, iPod shuffle заслужава уважението на по-големите си събратя. Натиснете средния бутон за възпроизвеждане или пауза, използвайте страничните, за да управлявате силата на звука или песните.

Жак за слушалки. Комбинираният жак служи и като док конектор. Обърнете iPod shuffle надолу и го щракнете в гнездото на поставката. Свържете го към  компютър, за да синхронизирате и зареждате устройството.

Клипс. Удобно и стилно, нали? Закачето го за ръкава, ревера или капака на джоба, където решите, където ви е удобно и както решите – да се вижда или не.

Бутон Shuffle. Изненада или не? Ще разберете, като превключите бутона в режим разбъркване (shuffle) или на възпроизвеждане на песни, в реда в който са подредени в албумите на iTunes.

Индикатор за батерията. Зелено – може да тръгвате. Кехлибарено жълто – не е препоръчително, все пак сте отпаднал, но може да опитате. Защо просто не заредите батерията?

Издръжливост на батерията – до 12ч. слушане на музика.

Съвместимост Mac/PC