Това са част от идеите, които сте ни изпратили в нашата поща info@krokotak.com. Ако искате да споделите своите интересни коледни идеи и те да бъдат публикувани в КРОКОТАК, моля изпращайте ни качествени снимки с достатъчно голяма резолюция:)  Мими-МитоваМими Митова – 3D картичка с апликирана  текстилна торбичка за бижута.

Теодора-Здравкова

Теодора Карчева – Красивата коледна врата на учениците от НУ „Петко Славейков“ Пловдив. С малко цветен картон, хартия и повече памук всеки може да украси вратата си в училище или вкъщи.

Виолета-ВасилеваВиолета Василева – джуджета,  изработени от децата от 4 група на ОДЗ“Пролет“ гр.Севлиево

polia-gencheva1

polia-gencheva3

Предчувствие за Коледа – С малки изключения, всичко е от отпадъчни материали /тишу хартия, картон , коркови тапи/

Творбите са дело на преподавателките В.Маринова,  П.Генчева и разбира се децата от ОДЗ №6 „Незабравка“ гр. Плевен.

Направи си сам коледна украса

Боряна Николова – Коледна торта от хартия  ( шаблон за разпечатване от ТУК) за Коледния базар на детето си в градината. Във всяко парче има по едно кексче и по една шоколадова паричка. Парчетата са стегнати с панделка. В средата на тортата  елхичката е  от „тарелки“ за месо, боядисана с боички и залепена със силикон и перли.
boriana-nikolova2

Боряна Николова – снежен човек и елхичка от „тарелките“ с подръчни материали – парцалчета,черен пипер, копчета, вата и т.н Denitsa-Alexandrova1

Деница Александрова от гр. Козлодуй – Топки за коледната елха само от смачкан вестник и оригинална прежда, която се намотава около него.
Gergana-Tinova

 Гергана Тимова и нейният син са направили снежен човек от празна опаковка от детски шампоан и елхичка от остатъците на подострени моливи:)

Maria-Nikolova

Мария Николова – една много лесна за направа елхичка. Необходими са само тел и гирлянд. Ако телта е  по-тънка се намотава на два ката. Телта се навива спираловидно, след което се издърпва и й се придава форма на конус. Най-долната част се закрепва за долния кръг, за да се получи основата на елхичката. Не е необходимо да е идеална на този етап. После около телта се осуква гирлянда.

  Цвета-Велева

 Цвета Велева – Коледен календар, направен от празни ролки от тоалетна хартия.

 Вижте още идеи за КОЛЕДА в КРОКОТАК:

christmas kids craft