Коледна елха от брошури покрита с много сол:) Коледна елха от брошури покрита с много сол:) 12  Коледна елха от брошури покрита с много сол:)

Видях подобна елха при приятели. Баба и внуче ( милото ми Ангелче) бяха нанизали много изрязани брошури на шиш.

Когато ние направихме тази година своята брошурена елха, добавихме едно малко подобрение – покрихме с лепило Ц200 и обилно поръсихме със сол. Ефектът беше невероятен. Тя стана като току-що покрита с бял пухкав сняг.Коледна елха от брошури покрита с много сол:)

Много брошури… и без това ежедневно ни пълнят пощите с „най-изгодните оферти“, без който, видиш ли, не бихме могли да живеем:)

Нарязани на различни по големина квадратчета – като предварително си ги бяхме сортирали на купчинки. След това нанизани на шиш. За основа сме сложихме няколко парчета дебел картон, залепени с лепило.Когато е нанизана, с пръсти се оформя целия силует – насякъде да са равномерно разтворени листчетата.ж

И тъй като все нещо й липсваше на елхичката, дойде идеята със солта и лепилото Ц200.  Коледна елха от брошури покрита с много сол:)

С четка покрихме навсякъде с лепило.Коледна елха от брошури покрита с много сол:)

Поръсихме обилно със сол и зачакахме… докато изсъхне напълно лепилото. А това може да отнеме ден, два. След това добре изтръскахме неполепналата сол и елхичката беше готова.Коледна елха от брошури покрита с много сол:)

 Вижте още идеи за КОЛЕДА в КРОКОТАК:

christmas kids craft