ЩИПКА любов


3Видях  снимка на приятел в любимият  ми Пловдив – Apartment101 Cofe@Bar – там свещниците са от щипки. А аз набързо допълних комплекта със сърце и кутийка. Идеята е страхотна, защото е много лесна и евтина за изпълнение…. ако успеете да наметите лесно щипки обаче:) Нашите ги купихме от Карфур, защото по малките магазинчета ми предлагаха само пластмасови.

1.Сърцето е направено от закачалка за дрехи – от тези, с които ни връщат дрехите от Химическо. Те са меки и лесно с ръце се оформя различна форма. В нашият случай – сърце.

2

2. Свещникът – той ми е любим. Вече се използва активно и по предназначение. Основата му е направена от няколко разглобени щипки, залепени с лепило. Стените са от щипки, захванати по между си.

Добре ще е да слагате по-малко лепило между щипките, за да стане по-здрава конструкцията.

3. Кашпа от щипки -намерете подходящ съд, на който с ластик да подредите една до друга  достатъчно количество разглобени щипки. Бързо, лесно и дори не се налага да се лепи.

 Вижте още занимания с дървени щипки в КРОКОТАК:

wooden-clothespins-


Какво казват другите

 1. nixonixo 26/01/2012 at 12:30

  Еха, и трите идейки са чудесни!
  Ще пробвам! :)

 2. Зоя 26/01/2012 at 15:54

  Сърцето е добра идея имам десетки такива закачалки,но щипките оцветени в червено и розово стоят още по-добре.

 3. Цветелина 30/01/2012 at 15:38

  ах чудесни са и нямам търпение да ги пробвам и то не едно нещо а много или в този случай трите неща надявам се че след време ще публикувате нови вещи през ден!дано това някога се случи.довиждане!

 4. Иван Сашев Ангелов 01/02/2012 at 16:09

  браво, много ми хареса саксийката, мисля да си я направя

 5. Валерия 08/02/2012 at 22:17

  Идеите са чудесни! Мисля, че ако защипете наобратно щипките от сърцето, ще стане чудесна рамка за снимки!

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>