Трактор

камионче

2

За това тракторче имате нужда от : празна ролка от тоалетна хартия, алуминиево фолио, кибритена кутия, кестени, шипки, клечки за зъби и  хартиено тиксо.

С алуминиевото фолио обвийте празната ролка от тоалетна хартия и кутийката от кибрит. Пробийте кестените с остър предмет (отверка) и с клечките за зъби направете две по  две колелата. Закрепете ги с парченца хартиено тиксо. От шипките направете фарове. Залепете прозорчета от по–твърд картон.

Влакчето на Алесандър

От нашата поща:“Това е влакче, което изработихме заедно с Александър  от кестени (колелца), клечки за зъби (оси) , празна ролка тоалетна хартия (няколко броя за локомотива и вагончетата и също за кабинката на локомотива), шипка (за коминчето на локомотива), цветна хартия за облепяване, двойно залепващо тиксо за подлепване на хартията , стикерчета за украса с която Александър се забавлява много и…едно пластмасово пумпалче, което той добави като капаче на кабинката на локомотива ( и без него може) …”


Какво казват другите

  1. Нина Райкова 12/10/2010 at 23:38

    Много ми харесва!На моя син който е на 4 години също много му харесва и прояви желание да го направим и ние!

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>