Момичета

Хартиена кукла за обличане – момиче:

хартиена кукла за обличане- момиче

Това са хартиени кукли за обличане. От тях може да си направите момиче с различни дрехи. За да стана по-красиво, разпечатайте тялото на цветна ( с цвят на кожа) хартия.

Използвайте скролера на прозореца, за да видите всички документи. Когато кликнете върху дадена картинка, тя ще се увеличи и ще може да я разпечатате на принтер.

За всички малки дизайнери, стилисти и гримьори:)

Момичетата обичат да измислят рокли, гримират и подстригват куклите си – имаме си няколко подстригани и гримирани с химикал в къщи:). Затова в КРОКОТАК подготвихме няколко темплейта, върху които малките госпожички да развихрят своето въображение отностно бъдещите модни тенденции!

Децата могат сами да нарисуват косата, да гримират лицето и украсят роклята.

Използвайте скролера на прозореца, за да видите всички документи. Когато кликнете върху дадена картинка, тя ще се увеличи и ще може да я разпечатате на принтер.

Тест – РОДЕНА ЛИ СТЕ ЗА ПРИНЦЕСА?

тест родена ли си за принцеса

Вижте много занимавки, подходящи за момичета:


Лавандуловата принцеса

картички с принцеси

как се рисува принцеса

коронка от лепящи листчета

говорещо личице

направи си замък

коронка за украсяване

коронка за оцветяване

кронка за принцеса

маска за принцесимаска за принцеси

Какво казват другите

  1. дебора 28/05/2012 at 19:21

    Здравейте, аз много харесвам крокотак, и всеки ден го посещавам. Много съм доволна от проектите, които вие предлагате на всеки, който влиза в този сайт.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>